Van Gürpınar Derneği'nden geniş katılımlı kahvaltı

Van Gürpınar Derneği’nden geniş katılımlı kahvaltı Ümraniye Van Gürpınar Çevre Köyleri Derneği’nde düzenlenen İl Dernekler Platformu istişare toplantısında, belediye başkan adaylarının fikir ve görüşleri alındı.

Van Gürpınar Derneği’nden geniş katılımlı kahvaltı

Ümraniye Van Gürpınar Çevre Köyleri Derneği’nde düzenlenen İl Dernekler Platformu istişare toplantısında, belediye başkan adaylarının fikir ve görüşleri alındı.

Ümraniye İl Dernekler Platformu’nun her ay düzenlediği istişare toplantısı bu ay da Van Gürpınar ve Çevre Köyleri Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Elmalıkent Mahallesi’ndeki dernek binasında gerçekleşen istişare toplantısına İl Dernekler Platformu’na bağlı dernek başkanlarının yanı sıra; Van eski belediye başkanı Aydın Talay, Üsküdar Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin ve Ümraniye’deki belediye başkan adayları katıldı. Ayrıca bazı partilerin meclis üyesi adayı da kahvaltıda hazır bulundu.

Programın açılış konuşmasını yapan ev sahibi Van Gürpınar Dernek Başkanı Şahin Akınay, “Güzel bir hafta sonu sabahında, hoş geldiniz” diyerek sözlerine başladı. Akınay, “İl Dernekler Platformu, sorumluluğun gereği olarak  Ümraniye’de birlik ve beraberliğin pekişmesi adına her zaman bir araya geliyor. Karşılıklı fikir alışverişi ilçemiz adına yapılacak güzel hizmetler açısından son derece önemli” dedi. Daha sonra bazı dernek başkanları da söz alarak fikir ve önerilerini dile getirdi. Programın son bölümünde ise kahvaltıya katılan belediye başkan adayları projelerinden bahsetti.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   61 kez okundu