Van Belediyesince Yeniden Düzenlenen Yaşar Kemal Parkına Bölgenin En Büyük Çocuk Oyun Grubu Yapıldı

Van Belediyesince yeniden düzenlenen Yaşar Kemal Parkına bölgenin en büyük çocuk Oyun grubu yapıldı.

Belediye tarafından İskele Mahallesi'nde 80 bin metrekarelik alan üzerinde oluşturulan Yaşar Kemal Parkında uzun süredir devam eden çalışmalar kapsamında, ilk olarak parka otomatik sulama sistemi kurularak, çim ekildi.

Parka gelen vatandaşların faydalanabileceği çeşitli çalışmalar da yapan belediye ekipleri, parkta 300 çocuğun aynı anda oynayabileceği bölgenin en büyük Oyun grubunu da kurdu.

Park içerisinde tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları, kafeterya ve piknik alanları oluşturulacağını belirten Park ve Bahçeler Müdürü Şeref Demir, çocukların rahat bir şekilde oynamaları ve ailelerin nezih bir ortamda piknik yapabilmesi için çalıştıklarını söyledi.

Oyun grubunun 700 metrekarelik alan üzerine yapıldığını vurgulayan Demir, '148 bin TL'ye mal ettiğimiz bu park, bölgenin en büyük Oyun gurubu olma özelliği taşıyor' dedi.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   1087 kez okundu