Uyuşturucuya Karşı Seminer

Uyuşturucaya karşı seminer.

BEM-BİR-SEN 7 nolu Şube Başkanının organizasyonu ile, Ümraniye Belediyesi, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ümraniye Vanlılar Derneği, çocuklara yönelik olarak Madde Bağımlılığı ve Uyuşturucunun Zararları konulu bir program düzenledi.
7 nolu Şube Başkanı KARAKOÇ anlamlı bir organizasyona imza attı. Van/Gürpınar derneğinin (Ümraniye) aynı zamanda fahri üyesi olan KARAKOÇ, Belediye, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ümraniye Vanlılar Derneği ile ortaklaşa ‘Madde Bağımlılığı ve Uyuşturucunun Zararları’ konulu bir program düzenledi.
Program, yapılan protokol konuşmaları ile başladı. Madde bağımlılığı ve uyuşturucunun çocukların sağlık ve geleceklerini olumsuz yönde etkilediğini ifade eden konuşmacılar, çocukların bu konuda dikkatli davranmaları gerektiğini belirtti. Programda bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Av.Mahmut EMİNMOLLAOĞLU, çocukların bir toplumun geleceği olduğunu hatırlatarak, bu konuda sorumluluk sahibi herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini söyledi. Belediye olarak çocukların eğitim ve sağlıkları noktasında sayısız önemli hizmete imza attıklarını belirten EMİNMOLLAOĞLU, eğitimin bu noktada önemli bir konu olduğunu söyledi.

Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda yapılan programa Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Eminmollaoğlu’ nun yanı sıra, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Celal Erdoğan, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Ümraniye Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Ümraniye Vanlılar Derneği Başkanı Reşit Yüca ile Sancaktepe ve Sultanbeyli Vanlılar Derneği Başkanları, 250’yi aşkın çocuk ve vatandaşlar katıldı
 İlçe Emniyet Müdürü Selami YILDIZ yaptığı konuşmada, çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durması, görev olarak öncelikle anne ve baba eğitiminden geçer. Çocuklarımızın her hareketini, arkadaş ortamını mümkün olduğunca takip etmek gerektiğini belirten YILDIZ, böyle anlamlı bir etkinlik bizleri çok memnun etmiştir, derneğin çalışmalarında başarılar diliyorum, dedi.

İlçe Milli Eğitim müdürü İlyas TEKİN yaptığı konuşmada, Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Böyle bir organizasyonu tertip eden tüm ekibe teşekkürlerimi sunuyorum. Sağlıklı ve bilinçli bir nesil yetiştirme adına atılan bu adımın devamının gelmesini tüm kalbimle arzu ediyorum, dedi.

Çocuk Büro ve Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Baş komiser Münevver Kılıç’ın hazırladığı ‘Madde Bağımlılığı ve Uyuşturucunun Zararları’ konulu sunum, çocuklar tarafından dikkatle izlendi.
       ,

Program, şiir dinletisi ve sahne gösterileri ile devam etti.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   1355 kez okundu