Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İl Dernekleri Platformu’na bir yemek verdi. Derneklerin yürüttüğü faaliyetlerin görüşüldüğü yemekte konuşan Başkan Hasan Can, STK’lara verdikleri desteğin altını çizdi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçede faaliyet gösteren İl Dernekleri Platformu’nu verdiği yemekte ağırladı. Ümraniye Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde verilen yemeğe Başkan Hasan Can yanı sıra, Ümraniye Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Erdoğdu ve Mesut Özemir ile İl Dernekleri Platformu’nun üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçede faaliyet gösteren STK’lara verdikleri desteklerden söz etti. Ümraniye’nin sahip olduğu nüfus yapısıyla küçük bir Anadolu olduğunu belirten Başkan Hasan Can, farklı yöre ve kültürlere sahip olmasının Ümraniye’ye bambaşka bir zenginlik kattığını söyledi. Ümraniye’de faaliyet gösteren il derneklerinin önemli bir misyon yüklendiklerine de dikkat çeken Başkan Hasan Can, belediye olarak bu derneklerin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirtti. Derneklerin vatandaşların sorunlarını yansıtması noktasında da önem taşıdığını vurgulayan Başkan Hasan Can, İl Dernekleri Platformu’nun da dâhil olduğu bu yapılanmalara her zaman destek olduklarını söyledi.

İl Dernekleri Platformu’nun çalışmalarının görüşüldüğü toplantı, platformu üyelerinin konuşmaları ve karşılıklı görüş alışverişi ile devam etti.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   935 kez okundu